Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Плащане с карта

Ако разполагате с кредитна или дебитна карта, може да заплатите вашата поръчка в реално време, използвайки банковата система за разплащане на ДСК.

След като сте избрали желаният от Вас продукт, на сайта на vito.bg, на стъпката “избор за плащане” на поръчка ще имате възможност да изберете плащане с кредитна или дебитна карта. При този избор, вашето плащане се обработва в реално време.След завършване на поръчката ще бъдете прехвърлени на сайта на ДСК. Там е необходимо да въведете данните за вашата карта като:
– Тип на картата
– Номер на картата
– Дата на изтичане във формат: MM/ГГ (месец/година)
– CVV2 – последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на вашата карта

Важно: Данните от вашата кредитна или дебитна карта няма да бъдат съхранени.

Срока за възстановяване на сумата при отказ на картодържатела от заявената стока е 14 дни.

Срок за рекламация на продукт  е до три дни след доставката на заявената стока, а срока за възстановяване на сумата се извършва по банков път по посочена от клиента сметка в срок от 14 дни.

 

Вашата поръчка ще бъде обработена до 15 минути след получаване на потвърждение за успешна транзакция.

Ако разполагате с кредитна карта (Visa, MasterCard):
плащанията са в реално време и потвържденията за успешна/неуспешна транзакция се получават до няколко минути след извършването й.

 

Извърших плащането по банков път, кога ще бъде активиранa поръчката?

За да бъде активирана поръчка е необходимо да получим потвърждение за извършен банков превод. Обикновено за това са необходими около 24 часа, след като е пуснат превода. В случаите, когато плащането се извършва от една и съща банка, тогава превода се получава почти веднага.

Ако желаете поръчката ви да бъде активирана преди физически да получим плащането в банката, можете да ни изпратите сканиран (цифрова снимка) оригинал на платежно нареждане с печат от банката по e-mail или по факс. Поръчката ще бъде активирана веднага след получаването на документа. На имейл адреса, въведен в поръчката, ще ви изпратим всички необходими данни, свързани с управлението на избраните в поръчката услуги.

37191010